Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien
20 Marraskuu 2020
Olen täällä blogissani jakanut muutamankin paahtopaistiohjeen: jälkimarinoidun (klik) ja perinteisen paahtopaistin (klik), routapaistin (klik) ja eräänlaisen perusohjeen (klik). Jokin näissä on kuitenkin mättänyt, ja useimmiten se on ollut suolaus. Niinpä esittelen vielä yhden paahtopaistiohjeen, jossa olen yrittänyt korjata tuota ongelmaa, olkaapa hyvät! Uusi paahtopaisti noin 1 kg naudan sisä- tai paahtopaistia tai ulkofileetä marinadi: 0,5 dl rypsiöljyä 0,5 dl soijakastiketta 1 tl mustapippurirouhetta 1 tl paprikajauhetta 1 tl chilihiutaleita (tai vähemmän, maun mukaan) suolaliemi: 9 dl vettä 1 dl merisuolaa Puhdista paistista kalvot, jos niitä on jäänyt lihaan. Mittaa marinadin ainekset kannelliseen kulhoon, sekoita ja lisää paistipala.
Rouva Raadelmasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Joulukuuta 2019 lähtien