Parhaat Ruokablogit

Rosmariini

Nyhtökaurasämpylät ja kurkkurelissi

31 Lokakuu 2018

Teemme näitä leipiä viikonloppuruuaksi aina, kun granaattiomenat ovat kaudessa ja edullisia. Leipien ohje on sovellettu Sabrina Ghayourin Sirocco-kirjan reseptistä, jossa alun perin käytettiin lampaanlihaa. Hurahdin Ghayourin lähi-itäteemaisiin keittokirjoihin vuosi sitten ja olenkin sen jälkeen kokannut molemmat suomennetut kirjat läpikotaisin puhki (ja täyteen harissa- ja granaattiomenatahroja, öhöm). Varsinkin marinoituna ja kuumalla pannulla paistettuna nyhtökauraan saa tosi kivan pinnan ja koostumuksen. Mausteita tähän marinadiin saa heitellä runsaasti ja oman maun mukaan.

granaattiomena kurkku Leivät nyhtökaura pikkelöinti Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »