Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ranteita myöjen taikinasa
Bloggaajien pikkujoulut ja jouluiset menovinkit Tampereella
14 Marraskuu 2017
Karjalanpiirakat jotka ovat juuri otettu uunista ja voideltu voisulalla katoavat nopeasti peltiltä, en tiedä ehkä mitään muuta niin hyvää, kuin itse tehdyt rapeat karjalanpiirakat. Isotöisiähän nämä on tehdä, mutta lopussa kyllä palkitsee. Riisipuuron voit tehdä, vaikka edellisenä päivänäkin jo jääkaappiin. Ohjeesta tulee noin 25-27 kpl. Riisipuuro: 1 litra maitoa 2dl myllyn paras puuroriisiä 1tl suolaa 4rkl voita 1 kananmuna 1.
Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien