Parhaat Ruokablogit

Ranteita myöjen taikinasa

Karjalanpiirakat

14 Marraskuu 2017

Karjalanpiirakat jotka ovat juuri otettu uunista ja voideltu voisulalla katoavat nopeasti peltiltä, en tiedä ehkä mitään muuta niin hyvää, kuin itse tehdyt rapeat karjalanpiirakat. Isotöisiähän nämä on tehdä, mutta lopussa kyllä palkitsee. Riisipuuron voit tehdä, vaikka edellisenä päivänäkin jo jääkaappiin. Ohjeesta tulee noin 25-27 kpl. Riisipuuro: 1 litra maitoa 2dl myllyn paras puuroriisiä 1tl suolaa 4rkl voita 1 kananmuna 1.

aamiainen iltapala tai välipala karjalanpiirakat Pääruoat suolaista

Lue koko juttu täältä »

Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »