Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Toukokuu 2024
Mehevä ja kostea lasagne on italialainen klassikkoruoka ja meijän perheen kaikkien herkkua. Ohjeessa olevaa tomaattikeittoa eikä paseerattua tomaattia tai pyrettä kannatta korvata halvemmilla versiolla, sillä maku ei ole silloin lähellekkään sama. Käytä siis ehdottomasti knorrin mascarpone tomaattikeittoa ja mutti paseerattua tomaattia sekä pyrettä. Jos haluat päästä helpommalla jynssäämisellä, kun ruoka on syöty, niin purista leivinpaperi nyrkissäsi palloksi, suorista leivinpaperi ja asettele vuoan pohjalle. Kastike: 1 sipuli tai 3tl sipulijauhetta 4 valkosipulinkynttä tai 2tl valkosipulijauhetta 700g naudan jauhelihaa 1 tl suolaa 2 tl mustapippurijauhetta 500g mutti paseerattu tomaattia 130g mutti tomattipyrettä 1 pss.
Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien