PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 PUNAVUORI GOURMET
Viikon resepti: Omenainen sinihomejuustosalaatti ja olutvinegrette
30 Maaliskuu 2021
Pääsiäiseen kuuluvat kanamunat. Siksipä viikon resepti on uppomunat, jotka minut on opettanut tekemään BarLaurean Michelin-tähtikokki Jarmo Vähä-Savo. Tässä nämä erinomaiset uppomunat paahdetun parsan ja pekonin kera. Ohessa Jarmolta saatu oiva ohje: Uppomunat 3 l vettä 1,5 dl etikkaa Kananmunia Tässä lisäksi: Uunissa paahdettua pekonia ja parsaa Kiehauta vesi ja etikka mahdollisimman syvässä kattilassa. Anna sitten porista miedolla lämmöllä.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien