Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Viikon resepti: Uppomunat ja pääsiäisen olutsuosikit

30 Maaliskuu 2021

Pääsiäiseen kuuluvat kanamunat. Siksipä viikon resepti on uppomunat, jotka minut on opettanut tekemään BarLaurean Michelin-tähtikokki Jarmo Vähä-Savo. Tässä nämä erinomaiset uppomunat paahdetun parsan ja pekonin kera. Ohessa Jarmolta saatu oiva ohje: Uppomunat 3 l vettä 1,5 dl etikkaa Kananmunia Tässä lisäksi: Uunissa paahdettua pekonia ja parsaa Kiehauta vesi ja etikka mahdollisimman syvässä kattilassa. Anna sitten porista miedolla lämmöllä.

olutjaruoka pääsiäinen Perhe ruoka unkari unkarilainen keittiö

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »