PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Joulukuu 2020
Unkarissa joulun jälkeen syödään aina hyvä ja tuhti talviruoka, lihakaalipata eli töltött káposzta, johon tulee paljon paprikaa, tulista makkaraa, lihaa ja hapankaalia. Tämä ruoka on täyttävä mutta kuitenkin hapan, joten se on ihanaa vaihtelua joulun jälkeen. Unkarilainen lihakaalipata eli töltött káposzta 500 g sika-nautajauhelihaa 1 kanamuna 500 g hapankaalia 1 pieni sipuli silputtuna 2 dl keitettyä riisiä 10 cm pötkö chorizoa viipaleina 3 rkl makeaa paprikajauhetta kuivattua meiramia suolaa mustapippuria öljyä paistamiseen noin 3 dl vettä tai vaaleaa, hennosti humaloitua lager-olutta Sekoita liha, kanamuna, riisi, 1 rkl paprikajauhetta, meirami, suola ja pippuri massaksi. Tee massasta pieniä lihapullia. Freesaa sipuli öljyssä kattilassa.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien