PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Lokakuu 2021
Olutpaahdetut rapeat chiliruusukaalit ja sinihomejuustodippi 1 pkt (noin 250 g) ruusukaaleja 3 rkl oliiviöljyä 1 tl hunajaa 3 rkl blond ale - olutta tai muuta hieman makeaa, hennosti humaloitua olutta 1 rkl bbq-kastiketta Hyppysellinen chiliä (maun mukaan) Sinihomejuustodippi: 2 dl turkkilaista jugurttia tai kermaviiliä 100-150 g pehmeää, rasvaista sinihomejuustoa huoneenlämpöisenä Suolaa ja mustapippuria Pese, putsaa ja leikkaa kahtia ruusukaalit. Laita kuivaan uunivuokaan ja paahda 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita sillä aikaa dipin ainekset sauvasekoittimella ja laita viileään tekeytymään. Sekoita öljy, hunaja, olut, bbq-kastike ja mausteet isossa kulhossa. Ota ruusukaalit uunista ja pyörittele seoksessa js laita takaisin uuniin.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien