Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Vegaaniherkkua leivän päällä - ruusukaali&suolapähkinätahna

4 Tammikuu 2018

Vaikka en tänä(kään) vuonna osallistu Vegaanihaasteeseen, niin taloutemme pienentyessä olemme skidien kanssa siirtyneet entistä enemmän syömään kasvisruokaa ja jopa vegaanista sellaista. Usein ostan kasan vihanneksia ja juureksia, jotka lojuvat hetken jääkaapissa, kunnes ne on pakko käyttää. Pakosta yleensä syntyvät parhaimmat oivallukset, joista jaan nyt yhden. Tämä ruusukaali&vihreäpaprika&suolapähkinätahna syntyi niin, että nämä vihannekset olivat "pakkokäyttää"-tilassa ja kaapin perältä löysin pussin suolapähkinöitä. Ruusukaali&paprika&suolapähkinätahna Noin 150 g ruusukaaleja putsattuna ja paloiteltuna 1 vihreä paprika paloiteltuna 1 dl suolapähkinöitä tai suolamanteleita 1 dl oliiviöljyä Maun mukaan suolaa ja mustapippuria Laita...

kasvikset kasvisruoka Perhe Raakaruoka ruoka

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »