PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Tammikuu 2018
Vaikka en tänä(kään) vuonna osallistu Vegaanihaasteeseen, niin taloutemme pienentyessä olemme skidien kanssa siirtyneet entistä enemmän syömään kasvisruokaa ja jopa vegaanista sellaista. Usein ostan kasan vihanneksia ja juureksia, jotka lojuvat hetken jääkaapissa, kunnes ne on pakko käyttää. Pakosta yleensä syntyvät parhaimmat oivallukset, joista jaan nyt yhden. Tämä ruusukaali&vihreäpaprika&suolapähkinätahna syntyi niin, että nämä vihannekset olivat "pakkokäyttää"-tilassa ja kaapin perältä löysin pussin suolapähkinöitä. Ruusukaali&paprika&suolapähkinätahna Noin 150 g ruusukaaleja putsattuna ja paloiteltuna 1 vihreä paprika paloiteltuna 1 dl suolapähkinöitä tai suolamanteleita 1 dl oliiviöljyä Maun mukaan suolaa ja mustapippuria Laita...
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien