Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Lämmin nektariini&fetapaistos ja parmankinkkukanaa

28 Syyskuu 2018

Joskus tekee vahingossa niin hyvää ruokaa, että itsekin yllättyy. Tässä viimeksi kävi niin. Tein kaapista löytyneistä jämistä nektariini&feta-paistoksen ja parmankinkulla&yrttivoilla täytettyjä kanafileitä. Hyvää oli. Nektariini&fetapaistos 2 bataattia, 3 nektariinia, 200 g fetaa, 1 dl manteleita, 1 pnt salviaa, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria Kuori ja paloittele bataatit ihan pieniksi kuutioiksi.

arkiruoka kasvikset Liha olut olutjaruoka Oulu ruoka

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »