Pullantuoksuinen koti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Pullantuoksuinen koti
Kermainen Broileri Bolognese
30 Kesäkuu 2017
Tämä raparperipiirakka on sokeriton, maidoton, munaton ja gluteeniton - ja silti hyvää :). Piirakka on makeutettu erytritolilla, maidon sijaan käytin mantelijuomaa, rasvana kookosöljyä ja jauhoina gluteenittomia kaurajauhoja sekä gluteenitonta jauhoseosta. Erytritoli on makeuttajana vähemmän makeaa kuin sokeri mutta käytin sitä silti samassa mittasuhteessa. Erytritoli on täysin kaloriton luontainen sokerialkoholi joka ei aiheuta vatsavaivoja. Sen erilaisen maun kyllä erottaa sokerista mutta kalorittomuuden myötä kestän kyllä makueron :).
Pullantuoksuinen koti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien