Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Banoffee-täytekakku
25 Huhtikuu 2021
Superpehmeät briossimunkit ovat tämän vapun hitti – ainakin meillä! Briossisämpylöitä olen tehnyt aikaisemmin hampurilaisia varten, mutta olen törmännyt moneen otteeseen ulkomaisilla sivustoilla niin kutsuttuihin briossimunkkeihin. Pakkohan sitä oli itsekin yhdistää käyttämäni munkkitaikinaresepti ja briossisämpyläresepti makeaksi versioksi. Kanamunia en lisäillyt ihan sitä määrää kuin aidossa briossitaikinassa käytetään, mutta sain tällä reseptillä ihanan pehmeät munkit. Yleisesti briossitaikina sisältää tavallista sämpylätaikinaa enemmän kananmunia ja voita.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien