Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Marenkikranssi
5 Joulukuu 2024
Mustikkakääretortun täytteessä maistuu ihanasti viime kesän mustikat. Kääretorttu on nimittäin täytetty mustikkakermalla, joka valmistetaan vain kahdesta raaka-aineesta, kermasta ja mustikoista. Kääretorttu kokonaisuudessaan valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista ja se on todella nopea valmistaa. Pohja paistuu uunissa reilussa kymmenessä minuutissa, jonka jälkeen sen voi kääriä valmiiksi leivinliinan sisään rullalle. Näin kääretortun kääriminen käy entistä helpommin myös täyttämisen jälkeen.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien