Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Yhden kulhon mansikka-raparperipiirakka murukerroksella (piirakkavuoka)
24 Toukokuu 2019
Tämä parsapiirakka on tehty kaupallisessa yhteistyössä maidottomien sekä täysin kotimaisten Kaslink Aito-tuoteiden kanssa. Ruokaisassa parsapiirakassa maistuu basilika, valkosipuli sekä tuoreet vihannekset. Se on valmistettu gluteenittomista ja maidottomista raaka-aineista. Parsapiirakassa voi hyödyntää kevään ja kesän tuoretta satoa. Minä käytin täytteenä tankoparsaa, kesäkurpitsaa, sipulia ja tomaattia - omalta pihalta kerättyä basilikaa unohtamatta.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien