Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Joulukalenteri - Luukku 15: Baileys-mokkapalat
2 Joulukuu 2017
Myös tämän kinuskin koostumusta voit säädellä lämpötilan mukaan, ihan samalla tavalla kuin tavallisen kermapohjaisen kinuskin koostumusta. Mitä kuumemmaksi kinuski keitetään, sitä kovempaa siitä tulee. Minä keitin tämän 116 asteeseen, jolloin siitä tuli hyvin leikattava, mutta samalla venyvä ja pehmeä. Minä keitin seosta noin 15 minuutin ajan. Ripottelin kinuskin päälle vielä hieman sormisuolaa, jotta sain siitä herkullisen vegan salted caramel-tyyppisen herkun.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien