Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
17 Joulukuu 2017
Kurkkaa resepti ruis- ja vehnäjauhoilla valmistettuun piirakkapohjaan ja porotäytteeseen tästä alta! Pohja 150 g voita 2 dl vehnäjauhoja 1 dl ruisjauhoja 1/4 tl suolaa 3 rkl kylmää vettä Täyte 150 g kylmäsavupororouhetta 200 g maustamatonta tuorejuustoa 2 dl ruokakermaa 2 kananmunaa mustapippuria 1 puntti persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä Mittaa tehosekoittimen leikkuuterällä varusteltuun kulhoon tai tavalliseen vatkauskulhoon kylmä voi sekä keskenään sekoitetut jauhot ja suola. Pyöräytä monitoimikoneen leikkuuterällä hyvin sekaisin tai nypi käsin kuhossa murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi ja kiinteäksi.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien