Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Kesäkuu 2019
Tämä blogipostauksen tarjoaa kaupallisessa yhteistyössä Tabasco ja Maldon, joiden kutsumana pääsin alkuviikosta kokkikouluun Helsingin keskustaan Gohan Wine Bar-ravintolaan. Tilaisuudessa pääsimme kokkaamaan helsinkiläisravintolan keittiöön pienryhmissä ja saimme kokeilla ravintolan omistajan Marcos Goisin reseptiikkaa. Myös te pääsette kokeilemaan reseptejä omassa keittiössä, sillä tämän blogipostauksen lopusta löydätte Marcosin suunnitteleman jälkiruokareseptin. Ammattikokin reseptit olivat oikeaoppisesti grammoissa, mutta mittailin vielä teille lukijoille määrät myös tilavuusmitoissa. Näin reseptin kokeileminen omassa keittiössä voi olla hieman helpompaa.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien