Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Pullahiiren leivontanurkka
Koristelu- ja leivontakurssi vaikka joululahjaksi
2 Joulukuu 2023
Savulohimousse valmistuu helposti savustetusta lohesta, kermasta, tuorejuustosta sekä tuoreesta tillistä. Mausteeksi ei tarvita kuin ripaus jauhettua valkopippuria sekä suolaa. Savulohimoussen voi hyvin valmistaa myös joulun jälkeen joulupöydästä yli jääneistä kaloista. Huomioi kuitenkin, että kalat eivät voi olla pitkään pöydässä tarjolla olleita, koska sekä kala että mäti ovat helposti pilaantuvia raaka-aineita. Voit tarjoilla savulohimoussen ruisnappien kanssa, voileipäkakun täytteenä tai esimerkiksi saaristolaisleivän päällä.
Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien