Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Joulukuu 2016
Jos sinulle maistuu kakku, joka on täyteläinen ja täynnä kaakaon tuomaa suklaista makua, on Brooklyn Blackout ihan nappi valinta. Tumma kakkupohja on täytetty kotitekoisella suklaakiisselillä, joka muistuttaa maultaan tuttuja suklaavanukkaita, mutta on tuhdimpaa koostumukseltaan. Täyttämisen jälkeen kakku vielä kuorrutetaan samalla kiisselillä ja pinnoitetaan hienonnetuilla kakunmuruilla. Reseptin olen omaksunut pienin muutoksin Hummingbird Bakeryn ohjeesta, tässä kuitenkin se alkuperäinen: Kakku 10-12 hlö 100g suolatonta voita huoneenlämpöisenä 260g sokeria 2 kananmunaa 0,25 tl vanilja-aromia 45g kaakaojauhetta 0,75tl leivinjauhetta 0,75tl soodaa Ripaus suolaa 170g jauhoja 1,6dl täysmaitoa Suklaakiisseli 500g sokeria 1 rkl vaaleaa...
Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien