Puhtaasti hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Helmikuuta 2020 lähtien
12 Kesäkuu 2019
Mieleni on tehnyt valmistaa currya viimeistään siitä lähtien, kun katselin viimeisimmän Master Chef Australia -kauden kokkailuja ja etenkin Sashin kehuja keränneitä keitoksia. Aasialainen ruoka on muutenkin kuulunut aina suosikkeihini – se mausteiden runsaus ja huumaavat tuoksut. Onneksi oikeilla ohjeilla ja aineksilla näihin makumaailmoihin pääsee yllättävän helposti kotikeittiössäkin! Toinen testauslistalla ollut asia on tempe, joka on siis alkujaan indonesialainen, soijapavuista fermentoimalla valmistettu kasviproteiinin lähde ja sopii mainiosti FODMAP-ruokavalioon. Kun tajusin, että tempeä saa ihan perusmarketeista (ainakin isoimmista), hankin sitä viimein ja päätin sen sitten yhdistää curryyn.
Puhtaasti hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Helmikuuta 2020 lähtien