Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Prinsessojen kotitalous
Lämpimät suppilovahveroleivät
5 Lokakuu 2019
Yksi jokavuotinen sadonkorjuutraditio on myös puolukkapuuron valmistus. Ihan parasta on, jos marjapuuron voi keittää uuden sadon ruisjauhoista eli uutisrukiista. Tänä vuonna se onnistui, sillä vierailimme Malmgårdin kartanon kartanomyymälässä, josta onnistuin ostamaan kartanan pelloilla kasvaneen luomurukiin tänä syksynä jauhettuja jauhoja. Uutisruis vaatii erityisen pitkän haudutusajan - Malmgårgin oma ohje on 3 tuntia. Aika rientää kuitenkin helposti.
Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien