Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Elokuu 2017
Elokuinen aurinko yllätti minut ja kuopukseni perusteellisesti. Siirsimme itapäivän kokkaustuokion pihamaalle ja valmistimme kanttarelliohrattoa ihanassa auringonpaisteessa. Sienet ja sipulit ensiksi pannulle yrttien kanssa kuullottumaan ja sitten ohrahelmet hautumaan kuivaan valkoviiniin ja kasvisliemeen. Mausteeksi vielä lisää yrttejä, hunajaa ja sitruunamehua. Kanttarelliohratto 1 l kanttarelleja 3 uuden sadon sipulia 3 valkosipulin kynttä 2-3 oksaa tuoretta rosmariinia ohut nippu tuoretta ruohosipulia oliiviöljyä kuullotukseen 3 dl ohrahelmiä 1 dl kuivaa valkoviiniä 1,5 litraa kasvislientä 1 rkl juoksevaa hunajaa* 1/2 sitruunan mehu mustapippuria myllystä 15 lehteä tuoretta salviaa 2-4 oksaa tuoretta timjamia 100 g parmesaaniraastetta...
Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien