Parhaat Ruokablogit

Polkkapossu

Uusia perunoita ja pinaatilla sekä kananmunalla jatkettua valkokastiketta

24 Heinäkuu 2024

Siinä vaiheessa, kun uudet perunat ja silli alkaa kyllästyttää, voi valmistaa vaihteluksi valkokastiketta eli bechamelia ja lisätä siihen pinaattia ja kananmunaa. Tämä kuuluu jokaisen itseään arvostavan ihmisen, ellei jopa nisäkkään, tehdä vähintään kerran vuodessa. Maistuu oikein hyvältä kalapuikkojen kanssa. Kuvan annoksessa on myös aasialaiset kurkut, joista saa annokseen kivaa raikkautta. Valkokastike pinaatilla ja kananmunalla 2 rkl voita2 rkl vehnäjauhoja4 dl maitoaripaus muskottipähkinääripaus valkopippuriasuolaa 1 keitetty kananmunakourallinen babypinaattia Sulata voi, sekoita joukkoon vehnäjauhot.

kastikkeet/soosit/tahnat

Lue koko juttu täältä »

Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »