Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Polkkapossu
Eikö kalan käsittely suju? Opettele hauen fileointi ruodottomaksi
26 Heinäkuu 2022
Miksiköhän tätä kutsutaan kaviaariksi? Varmaan sama jekku kuin munakoisokaviaarissakin eli källi, jota tyhmä possu ei ymmärrä. Ruotsissa tämä tunnetaan myös nimellä gubbröra, vaikkakin ihan oikeaoppisesti siihen pitäisi tulla anjovista. Erittäin maukkaalta tämä maistuu varhaisperunoiden tai saaristolaisleivän kanssa, mutta lava on vapaa. Sillikaviaari 1 keitetty kananmuna pilkottuna 1 pieni keltasipuli pilkottuna 0,5 rkl kapriksia 1 rkl tilliä hakattuna 1 matjessillifilee pilkottuna 1 tl sitruunamehua hiukan sitruunankuorta raastettuna 4 rkl ranskankermaa 1 rkl majoneesia muutama rouhaisu mustapippuria Sekoita kaikki ainekset.
Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien