Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Polkkapossu
Sitruunainen uunifeta ja suppilovahverot
22 Lokakuu 2020
Aikamoinen sanahirviö tuli luotua, itse ruoka on kaikkea muuta. Se katosikin lautaselta hyvin nopeasti, ihanat syksyiset maut. Järisyttävän hyvää. suppiloita kourallinen 700 g salotteja puoliksi 1 iso valkosipulinkynsi viipaleiksi 70 g voita 1 rkl sokeria timjamia tuoretta rosmariinia 0,3 dl balsamicoasuolaa 4 lehtitaikinalevyä Sienet pannulle, nesteet pois, sienet pois. Voi pannulle sokerin kanssa, minuutin päästä salotit.
Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien