pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Joulukuu 2017
Vihreät kuulat ovat olleet tänä vuonna suosiossa mm. Jaffa-kekseissä ja joulutortuissa. Siitä se ajatus lähti luoda tämä kakku. Kakussa on blogini mehevä vaalea kakkupohja pienillä lisämausteilla, päärynähyytelö sekä täyteläinen suklaakuorrutus. 20 cm vuoka pohja 340 g vehnäjauhoja 300 g sokeria 13 g leivinjauhetta ½ tl suolaa 1 ½ rkl vaniljasokeria 2 limen raastettu kuori mittaa kulhoon ja sekoita 135 g voita sulatettuna 265 g maitoa 120 g kananmunaa huoneenlämpöisenä lisää ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi kaada 20 cm vuokaan ja paista 170 °C noin 50 minuuttia käännä hieman jäähtynyt pohja ympäri ja anna jäähtyä täysin vuoan alla päärynähyytelö 325 g päärynämehua (Juissi) 75 g sokeria 15 g limemehua mittaa kattilaan ja kuumenna...
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien