Pienet herkkusuut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Maaliskuu 2017
Tämä ihana juustokakku on yhtä aikaa suklainen, kinuskinen, vadelmainen, mehevä, raikas, täyteläinen ja samettisen pehmeä. Eli aika lailla täydellinen juustokakku :P Kakussa on kostea brownie-pohja, täyteläinen kinuski-mascarponetäyte sekä raikkaan kirpeä vadelma täyte, jotka kaikki sopivat toisiinsa täydellisesti. Vadelma-kinuskijuustokakku brownie-pohjalla Brownie-pohja 100 g taloussuklaata 100 g voita 0,75 dl sokeria 0,5 dl ruokosokeria 0,75 dl vehnäjauhoja 0,5 dl kaakaojauhetta 0,5 tl vaniljasokeria 2 pientä munaa Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata rasva ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa ja siirrä pois levyltä. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Pienet herkkusuut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien