Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Perinneruokaa prkl | Meillä kotona
Nostalgian nuolaisu – tikkunekut
9 Joulukuu 2017
Rapea pohja, raikas täyte ja makea marenkikuorrutus ovat tämän karpalopiirakan salaisuus. Marjat upotetaan täytteeseen jäisinä tavallisella ja vaniljasokerilla maustettuna. Maku 5/2017 numerossa Perinneruokaa palstalla komeili herkullinen karpalopiirakka. Käytin piirakkaan runsaasti karpaloita, sillä halusin niiden muodostavan runsaan ja hapokkaan kerroksen makean marengin alle. Jäiset karpalot sulavat uunissa ja muuttuvat kirpsakaksi hilloksi.
Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien