Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Perinneruokaa prkl | Meillä kotona
Nostalgian nuolaisu – tikkunekut
12 Joulukuu 2017
Helpoin riistaruoka on varmasti tämä hirvipata, jonka salaisuus on katajanmarjat ja vaalea olut. Miedolla lämmöllä haudutellen padasta tulee uskomattoman mehukasta. Äitini valmistaa usein hirviruokia, sillä pakastin on pullollaan hirvenlihaa paikallisen metsästysseuran toimesta. Maalla käydessäni vierailulla tarjolla onkin usein jotain hirvestä valmistettu ruokaa – välillä mehukasta ja välillä vähän kuivahkoa 🙂 Tämän kertaiseen hirvipataan pääsin tunkemaan sormeni mukaan ja muutamia pikku muutoksia siihen ”perinteiseen versioon” tuli tehtyä. Ehkä suurin muutos on tuo paistoaika, ettei liha pääse kuivahtamaan.
Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien