Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Pikkelöity chili ja pikkelöity punasipuli

2 Helmikuu 2019

Pikkelöity chili ja pikkelöity punasipuli ovat erinomaiset ja maistuvat lisukkeet monelle ruoalle. Pikkelöinti on todella helppoa, eikä pikkelöintiin tarvita kuin muutama raaka-aine, jotka useimmiten löytyy kodin perustarvikkeista. Liemi syntyy etikasta, vedestä, suolasta, sokerista ja pippurista. Niin helppoa! Pikkelöityä chiliä ja pikkelöityä punasipulia tulee itse käytettyä eniten liha, kala-ja kanaruokien lisukkeena.

kasvisruoka Pikkusuolaiset Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »