Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Paahdettua bataattia fetakastikkeessa
8 Huhtikuu 2025
Kaupallinen yhteistyö Hätälä Pääsiäisen täytetty uunilohi on juhlapöydän mehukas ja keväinen kalaruoka, joka saa makua mm. sitruunasta, ruohosipulista, parsasta ja tuorejuustosta. Valmistus on suhteellisen helppoa ja raaka-aineet tuttuja. Näin pääsiäisenä uunilohi täytetään raikkailla, pirteillä mauilla. Ja lopuksi kalan pintaan sivellään vielä ihana suolaisen makea kastike, joka tehdään hunajasta, rypsiöljystä, sitruunasta ja ruohosipulista.
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien