Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Veriappelsiinikiisseli aidosta hedelmästä
4 Tammikuu 2020
Makkara-papupata on tuhti ja erityisen maukas viileiden päivien ruoka, joka valmistuu nopeasti arjenkin ruokapöytään. Mielenkiintoista makua tomaattipohjaiselle pataruoalle antaa eri makkaralajikkeet, vaaleat pavut, sipulit, mausteet ja tuore timjami. Paljon muuta ei sitten hyvään ruokaan enää vaadita. Makkara-papupadan valmistuksessa kannattaa käyttää vähintään kahta, mielellään kolmea eri makkaralajiketta. Kokeile esimerkiksi bratwurstia, chorizoa, kielbasaa, butifarraa tai lammasmakkara.
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien