Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Makkara-papupata

4 Tammikuu 2020

Makkara-papupata on tuhti ja erityisen maukas viileiden päivien ruoka, joka valmistuu nopeasti arjenkin ruokapöytään. Mielenkiintoista makua tomaattipohjaiselle pataruoalle antaa eri makkaralajikkeet, vaaleat pavut, sipulit, mausteet ja tuore timjami. Paljon muuta ei sitten hyvään ruokaan enää vaadita. Makkara-papupadan valmistuksessa kannattaa käyttää vähintään kahta, mielellään kolmea eri makkaralajiketta. Kokeile esimerkiksi bratwurstia, chorizoa, kielbasaa, butifarraa tai lammasmakkara.

arkiruoka liharuoka Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »