Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Joulun kalapöytä hurmaa
11 Joulukuu 2020
Maistuva joulukinkun kastike valmistuu kinkun omaa paistolientä käyttäen. Kinkun kastikkeesta saa erityisen hyvää, kun siihen lisätään loraus sherryä, kermaa ja sinappia. Viikunahillo antaa kinkun kastikkeelle hyvää makeutta ja taittaa paistoliemen suolaisuutta. Muista siis kinkkua paistaessa säästää siitä tullutta paistolientä kastikkeen tekoon. 4 dl kinkun paistolientä (jos liian suolaista, laimenna vedellä) 2 rkl sherryä 1/2 dl vehnäjauhoa 2 rkl viikunahilloa 2 rkl sinappia ripaus mustapippuria myllystä 1 dl kuohukermaa Anna kinkun paistoliemen viilentyä jääkaapissa ja poista pinnalle syntynyt rasva pois.
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien