Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Heinäkuu 2021
Kanapatonki kreikkalaiseen tyyliin pitää sisällään paljon tuoreita kasviksia, meheväksi paistettua kanaa ja täyteläistä feta-jogurttikastiketta, jossa makea hunaja ja tuore oregano viimeistelevät koko ihanuuden. Tämä makumaailman vie hetkessä lämpöisen auringon alle ja tuo kauniilla värikkyydellään hyvän fiiliksen. Helposti valmistuvat patongit maistuvat esim. brunssilla, välipalana, illanistujaisissa tai vaikkapa piknikillä. 4 annosta 1 patonki (itse tehty tai kaupan) 200 g broilerin rintafileetä 1 rkl oliiviöljyä ripaus suolaa ja mustapippuria 1 punasipuli 1 tomaatti 10 cm kurkkua 1/2 vihreä paprika muutama kivetön oliivi 200 g fetaa 1 dl kreikkalaista jogurttia 1 rkl juoksevaa hunajaa ripaus pippurisekoitusta persiljaa tai oreganoa...
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien