Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Italianpata

31 Maaliskuu 2022

Italianpata tuli meille monille tutuksi 90-luvulla, jolloin pussiruoat saapuivat kotikeittiöihin. Ajan kuluessa tämä ns. ysäriruoka on jäänyt jo hieman unholaan, mutta nyt on aika virkistää muistia ja yllättyä. Nimittäin itse tehty italianpata on mitä mainioin arkiruoka. Tuoreet raaka-aineet antavat jauheliha-makaronipadalle niin freesin maun, että tätä pataruokaa kelpaa syödä viimeiseen haarukalliseen saakka.

arkiruoka liharuoka Nopeat ja helpot pasta

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »