Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Peggyn pieni punainen keittio
Appelsiinimarinoitu graavilohi
24 Marraskuu 2023
Italialaiset crostinit eli alkupalaleivät saavat tällä kertaa herkullisen suolaisen päällisen mm. pannulla paistetuista tomaateista, serranokinkusta, burratasta ja rucolasta. Leivän päälle tilkka oliiviöljyä, hetkeksi uuniin paahtumaan ja lopuksi rapean pinnan päälle hierotaan valkosipulia. Sivellään leivälle burrata, ladotaan loput raaka-aineet päälle ja maustetaan sormisuolalla sekä mustapippurilla. Veitsellä viipaleiksi ja sitten ei muuta kuin nauttimaan.
Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien