Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Tyrnicurdia pakastimen kätköistä löytyneistä aarteista.

17 Helmikuu 2019

Meillä pakastin on pahimmillaan sellainen ruuan hautausmaa. Sinne jää turhan usein huomaamattaan paljon hyviä raaka-aineita. Marjat on onneksi helppo valmistaa mehuiksi ja hilloiksi tarvittaessa. Tyrni on meidän perheessä ollut aina marja, jolla karkoitetaan tulevaa tai jo päällä olevaa flunssaa. Hyvä sekoitus flunssan karkottajaksi on ollut lasillinen kunnon mustaherukkamehua, hunajaa ja tyrniä reilusti joukossa.

KOTOILUA JA OMIA KASVATUKSIA TYRNI.

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »