Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Vadelmia ja kuohuviinikastiketta
13 Maaliskuu 2022
Valmistin tarte tatinin irtopohjaiseen kakkuvuokaan, josta se on suhteellisen vaivaton irrottaa pois ja kääntää toisinpäin. Makuina on tomaatti,sipuli ja basilika. Mutta mukavan meheväksi piiraan tekee sisään kätketty emmental ja tuorejuusto. Tarte tatin 500 g voitaikinaa ½ kg tomaatteja suolaa jauhettua mustapippuria sokeria 4 punasipulia 2-3 valkosipulinkynttä 140 g emmentaljuustoraastetta 1 rs tuorejuustoa (ilmakuivattu-tomaatti) thaibasilikaa balsamicokastiketta Puolita tomaatit. Ripottele tomaateille hieman suolaa,mustapippuria ja sokeria ja anna imeytyä puolisen tuntia.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien