Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Pashakääretorttu.

11 Huhtikuu 2020

Leivoin kauniin keltaisen kääretorttupohjan ja valmistin sisuksiin herkullisen pashan. Herkku on nopea valmistaa ja aikaa kuluu puolisen tuntia. Pashatorttu säilyy jääkaapissa herkullisena 2-3 päivää ellei tule heti syödyksi. :)) Ohjeesta saadaan yksi uunipellillinen. Kääretorttupohja: 3 kananmunaa 1 ½ dl sokeria 1 dl perunajauhoja 1 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta keltaista elintarvikeväriä Vispaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

kääretorttu pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »