Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Helpot jalopeno-tuorejuustolihapullat.
11 Huhtikuu 2020
Leivoin kauniin keltaisen kääretorttupohjan ja valmistin sisuksiin herkullisen pashan. Herkku on nopea valmistaa ja aikaa kuluu puolisen tuntia. Pashatorttu säilyy jääkaapissa herkullisena 2-3 päivää ellei tule heti syödyksi. :)) Ohjeesta saadaan yksi uunipellillinen. Kääretorttupohja: 3 kananmunaa 1 ½ dl sokeria 1 dl perunajauhoja 1 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta keltaista elintarvikeväriä Vispaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien