Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Veriappelsiiniposset.
15 Tammikuu 2023
Sämpylöistä tulee meheviä ja pehmeitä. Taikinaan käytettiin 1 litra nestettä ja saman verran porkkanaa ja paprikaa, eli sämpylöitä saadaan kerralla runsas määrä. Porkkanat ja paprikat kuullotettiin paistinpannulla ennen taikinaan sekoittamista, jolloin saatiin makua taikinaan ihan eritavalla kuin raakana lisättynä. Paprika-porkkanasämpylät noin 40 kpl Taikinajuuri: 1 l vettä 1 rkl suolaa 1 tl sokeria 2 pss kuivahiivaa 1 l vehnäjauhoja Sekoita ainekset kädenlämpöiseen veteen ja siirrä kelmulla peitettynä vedottomaan paikkaan kohoamaan ja käymään. Käytä tarpeeksi suurta astiaa, koska taikina turpoaa hyvin voimakkaasti.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien