Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Tomaattiset juustokierteet.
27 Elokuu 2023
Valkosipulit on nostettu maasta ja saatettu herkulliseen muotoon pikkelssiksi. Herkku on nopea ja helppo valmistaa ja säilyy hyvänä noin viikon jääkaapissa. Pikkelssiin saat hennon ja hienon sävyn lisäämällä liemeen palan kurkumaa ja maustamiseen voi käyttää myös tuoretta inkivääriä. OHJE: 200 g valkosipulinkynsiä kuorittuna ja paloiteltuna 60 g punasipulia kuutioituna 30 g punaista tai keltaista paprikaa kuutioina ripaus cayannepippuria ripaus suolaa ½ dl etikkaa 2 dl sokeria 3 dl vettä 1. Kuutioi sipuli ja paprika.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien