Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Mehevä raparperipiiras.

31 Toukokuu 2022

Raparperipiiras on nopea ja helppo valmistaa. Ihanan makea ja samaan aikaan kirpsakka. Eikä tarvitse edes kuoria tuoreiden raparperien varsia. Raparperipiiras7-8 dl raparperia paloiteltuna 1 dl tummaa ruokokidesokeria 1 dl perunajauhoja tai maisiijauhoja 2 kananmunaa 2 dl sokeria 100 g voita 1 tl leivinjauhetta 2 dl vehnäjauhoja Paloittele raparperi ja sekoita joukkoon ruokokidesokeri ja perunajauhot. Jätä odottelemaan taikinan valmistuksen ajaksi.

Raparperi

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »