Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Herkkukastike kalalle ! Sahramikastike.
6 Tammikuu 2019
Tässä lasagnessa käytettiin kuivattuja kanttarelleja, joista valmistettiin sakea maitopohjainen kastike. Toisena kastikkeena oli, tomaattinen kidneypapukastike. Kastikkeen olisi voinut soseuttaa, jotta väristä olisi tullut purppurainen, mutta halusin jättää pavut näkyviin. Murskasin kuivatut sienet rouheeksi ja annoin niiden turvota kastikkeeseen kuuluvassa maidossa. Kanttarellikastike 60 g voita 60 g vehnäjauhoja 1 l punaista maitoa ½ l kuivattuja kanttarelleja 1 tl jauhettua valkopippuria 1- 1½ tl suolaa - Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa ja sekoita vehnäjauhot joukkoon.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien