Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Joulutorttu tuunattiin rapeaksi pinnaltaan sokerilla ja luumua on joka puraisulla.

15 Joulukuu 2019

Tämä joulutorttu joutui tuunauksen kohteeksi. Teimme sen pinnasta ihanan rapean sokerin ja tietysti voitelun ansiosta, -ja mikä parasta, joka puraisulla saa luumuhilloa osakseen. Vinkki, miten pinnan saa rapeaksi ja herkulliseksi on hyvinkin helppo. Levität leivinpaperille kerroksen hienoa sokeria ja siirrät voitaikinalevyt sulamaan sokerin pinnalle. Kun aloitat torttujen valmistamisen, paina taikinaa vielä kovemmin sokeriin ja täytä taikinaneliö hillolla.

Joulu Leipomukset

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »