Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Itsetehty hapanimeläkastike.

15 Syyskuu 2019

Nopea ja helppo hapanimeläkastike. Kuumana tölkitys puhtaisiin purkkeihin ja säilyvyys on pitemmälle talveenkin taattu. Valmiista kastikkeesta saa nopeasti tehtyä esimerkiksi kanaa sweet and sour. Hapanimeläkastike: 1 ½ kg kypsiä tomaatteja 4 hapanta omenaa 3 sipulia 4 valkosipulinkynttä 2 dl vettä 1 tl valkopippuria 1 tl kurkumaa ripaus cayennepippuria 1 ½ tl inkivääriä 1 rkl suolaa 2 dl sokeria 1 dl punaviinietikkaa 1. Keitä paloitellut kasvikset kypsiksi vedessä ja soseuta.

Kastikkeet SÄILÖNTÄÄ

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »