Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Patavahti
Mangoa ja jalopenoa salsan muodossa.
15 Syyskuu 2019
Nopea ja helppo hapanimeläkastike. Kuumana tölkitys puhtaisiin purkkeihin ja säilyvyys on pitemmälle talveenkin taattu. Valmiista kastikkeesta saa nopeasti tehtyä esimerkiksi kanaa sweet and sour. Hapanimeläkastike: 1 ½ kg kypsiä tomaatteja 4 hapanta omenaa 3 sipulia 4 valkosipulinkynttä 2 dl vettä 1 tl valkopippuria 1 tl kurkumaa ripaus cayennepippuria 1 ½ tl inkivääriä 1 rkl suolaa 2 dl sokeria 1 dl punaviinietikkaa 1. Keitä paloitellut kasvikset kypsiksi vedessä ja soseuta.
Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien