Parantavaruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Huhtikuuta 2021 lähtien
1 Parantavaruoka
Puolukka-kinuskiboston (V,M)
20 Syyskuu 2022
Tutustuin tähän keittoon Toscanalaisen ruuan keittokurssilla ja se vei kyllä heti kielen mennessään! Yksinkertaisista mutta terveellisistä aineksista valmistettu Ribollita on parhaimmillaan seuraavana päivänä, mutta todella hyvää myös heti tarjoiltuna (Ribollita tarkoittaakin lämmitettyä). Ohjeesta tulee annoksia peräti kuudelle joten tämä keitto on edullinen ruoka isommallekin perheelle. MISTÄ RIBOLLITA VALMISTETAAN? Valmistukseen tarvitset: Sipulia Valkosipulia Porkkanaa Perunaa Lehtisellerinvartta Kaalia (Lehtikaalia, valkokaalia, kurttukaalia, mustakaalia.
Parantavaruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Huhtikuuta 2021 lähtien