Parhaat Ruokablogit

Parantavaruoka

Kitchari (gluteeniton)

7 Huhtikuu 2021

Kitchari on ayurvedan “ihmeruoka“, jota on perinteisesti käytetty kaikenlaiseen toipumiseen ja sairaudenhoitoon. Se valmistetaan halkaistuista mungpavuista, basmatiriisistä ja aineenvaihduntaa vilkastuttavista intialaisista mausteista. Tuloksena on pehmeää, helposti sulavaa ja maistuvaa ruokaa, mutta lisäksi se on myös edullista ja helppoa valmistaa. Kitchari on ayurvedan ihmelääke, maukas ja ravitseva ateria, jota on perinteisesti käytetty kaikenlaiseen toipumiseen ja sairaudenhoitoon. Yksinkertaisimmillaan se valmistetaan mung dalista, riisistä, gheestä ja mausteista.

Gluteeniton intialainen Kaikki reseptit mausteinen Pääruoka Arjen helpot Immuniteetti arjen helpot kitchari

Lue koko juttu täältä »

Parantavaruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Huhtikuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »