Parhaat Ruokablogit

PALEOKEITTIÖ

Kongolainen kanapata vie makumatkalle Afrikan sydämeen

19 Maaliskuu 2018

Mureaksi haudutettu kanapata, Muamba Nsusu, on Afrikan sydämestä, Kongon jokialueelta kotoisin oleva ruokaisa, muhennosmainen kastike. Tämä maapähkinävoilla ja punaisella palmuöljyllä täydennetty "pataruoka" on täynnä makua, väriä ja kasviksia! Syntyy helposti ihan pannulla. On täyteläisenä ja lempeän mausteisena aivan loistava talviruoka! Testaa!

afrikkalainen antioksidantti a-vitamiini Bonred e-vitamiini Gluteeniton kana kanakastike kananmunaton karoteeni Kastikkeet korkea lämmönsietokyky lempeän mausteinen Maidoton muamba nsusu öljyhappo punainen palmuöljy Reseptit ruokaöljy SEMIPALEO Sokeriton Viljaton

Lue koko juttu täältä »

PALEOKEITTIÖ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »