Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
21 Lokakuu 2017
Flunssa alkaa viimein hellittää, joten sumuisena lauantaiaamuna kävimme lähimetsikössä etsimässä suppilovahveroita. Niitähän löytyikin taas kivasti, vaikka osa olikin jo puolijäisiä pakkasöiden jäljiltä - mutta eipä ollut hirvikärpäsistä riesaa. Suurimman osan laitoimme tälläkin kertaa kuivuriin, mutta osan käytimme heti tuoreeltaan hyväksi ja lautasille päätyi ihanaa pekoni-suppilovahveropastaa. Kahdelle 250 g tuorepastaa 2 dl ruokakermaa 5-7 dl tuoreita suppilovahveroita 70 g pekonia 1-2 tl soijakastiketta Tuoretta timjamia Sipulijauhetta Suolaa Mustapippuria myllystä Täytä pieni kattila suolalla maustetulla vedellä ja laita se lämpiämään levylle. Paista sillä aikaa paistinpannulla suppilovahveroista enimpiä vesiä pois.
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien