Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
18 Helmikuu 2019
Viikonloppuna herkuttelimme uunifetapastan lisäksi salted caramel cheesecake -piirakalla, jonka ohjetta kokeilin ihka ensimmäistä kertaa. Kyseessä on siis uunissa paistettava juustokakku, mutta tämä toteutetaan enemmän "piirakkamaisessa" muodossa. Päällimmäisenä olevan kinuskin voi valmistaa erilaisin variaatioin ja sitä kautta muokata kakun hallitsevaa makua. Alla olevan ohjeen kerron niillä mitoilla kuin piirakka olisi kuulunut tehdä 24-senttiseen vuokaan, mutta minä käytin (sopivasti kahdelle syötäväksi) 16-senttistä vuokaa noin puolella ohjeen täytteistä. Salted caramel cheesecake pie Tarvitset: 24-senttinen piirakka- tai irtopohjavuoka Pohja: 170 g Digestive-keksejä 80 g voita sulatettuna Täyte: 400 g maustamatonta tuorejuustoa...
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien