Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
1 Pakanan Köökissä
Amerikkalainen apple cider haudutuspadassa
18 Joulukuu 2017
Olen saattanut joitakin aiempiakin blogipostauksia aloittaa suunnilleen sillä, että "niin monen vuoden ajan olen halunnut kokeilla sitä ja tätä". No, porchetta kuuluu myös näihin asioihin! Italiasta kotoisin oleva possurulla, porchetta (lausutaan por'ketta), valmistetaan perinteisesti possun kylkipalasta josta on luut leikattu pois. Sisälle voi laittaa yksinkertaisimmillaan mausteita ja yrttejä, tai sitten jotakin massakkaampaa. Koska tämä oli ensimmäinen possurullani koskaan, niin tahdoin pelata varman päälle ja halusin sen olevan aloittelijaystävällinen ja helppo porchetta.
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien